|

Kristoffer Jansson ska marknadsföra energiklustret

Kristoffer Jansson ska marknadsföra regionen. Zoom
Foto: Vasek

Kristoffer Jansson ska marknadsföra regionen.

Kristoffer Jansson, 37, från Korsholm ska sköta energiklustrets kommunikation och marknadsföring.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Energiklustret får en ny koordinator – Kristoffer Jansson från Korsholm ska ta hand om kommunikation och marknadsföring. Hans titel är Communications & Brand manager och arbetsgivaren är Vasek. 

Jansson, som till utbildningen är ingenjör, har de senaste tolv åren jobbat för Vasaföretaget Upcode, med projektledning,  internationella kundrelationer, produktutveckling och helhetsleveranser av system. Han har även ansvarat för evenemanget TEDx i Vasa. 

Energiveckan, eller Energy Week, närmar sig och enligt Vaseks vd Stefan Råback ska Jansson bland annat jobba med energiveckan, som arrangeras i mars, och med marknadsföring av regionen.

Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.

Nu blir Jessicas dröm sann – startar eget café i Vasa: "Bakning är min passion"

Jessica Piispanen älskar att baka och har länge letat efter en lokal där hon kan uppfylla sin dröm. Nu har hon hittat den perfekta på Hovrättsesplanaden.
Foto: Mikael Nybacka

Jessica Piispanen älskar att baka och har länge letat efter en lokal där hon kan uppfylla sin dröm. Nu har hon hittat den perfekta på Hovrättsesplanaden.

Jessica Piispanen växte mer eller mindre upp i föräldrarnas bageri i Harrström. Hon har länge drömt om ett eget café. Till sist dök det perfekta stället upp – en gammal, fin apotekslokal i Vasa.

Vill du läsa hela artikeln?

Obegränsad tillgång till webbnyheter och e-tidningen.

1 månad för 1 €

Mest läst senaste veckan