|

Stora problem med Facebook och Instagram – verkar fungera i Finland igen

NyhetsbildZoom
Enligt BBC handlar det om det största avbrottet i Facebooks historia. Foto: Catariina Salo/SPT
Sedan onsdagskvällen har Instagram, Facebook, Messenger och Whatsapp inte fungerat, enligt flera användare som rapporterat om störningar.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Problemen ska ha drabbat användare runtom i världen. I Finland fungerade framför allt Instagram och Facebook dåligt under kvällen och natten.

Enligt sajten Downdetector började problemen i Finland kring klockan 18 på onsdagskvällen och pågick ända till klockan 5 på torsdag morgon.

På onsdagskvällen kunde flera inte logga in och skriva inlägg på Facebook och andra hade svårt att uppdatera sitt Instagramflöde eller ladda upp innehåll.

Facebook berättade om problemen på rivalsajten Twitter. De berättar inte vad problemen beror på men säger att de inte har blivit utsatta för en överbelastningsattack.

 

Enligt BBC handlar det om det största avbrottet i Facebooks historia. Senast 2008 uppstod ett lika stort avbrott. Då hade Facebook en bråkdel av dagens användare.

Kommentarer
|

HUS-styrelseordförande: "Behövs verkligen vård på svenska?"

Nyhetsbild
När svensk vård ifrågasattes på ett strategimöte vid Helsingfors och Nylands sjukvårdsdistrikt (HUS) blev Svenska folkpartiet förargat. Foto: Ari Sundberg/SPT
I en strategidiskussion ifrågasatte styrelseordförande för Helsingfors och Nylands sjukvårdsdistrikt (HUS) behovet av vård på svenska.

Mest läst senaste veckan