|

Klimatsmart mat vinner mark i skolköken – problem med det ekologiska fotavtrycket i Korsholm

Nyhetsbild
Storkök kan vara miljövänliga. Det gäller att minska svinnet och servera vegetariska rätter. Esa Vainikainen och Pekka Hanhirova förbereder maten i Vamias skolkök. Foto: Fredrik Westblom
Klimatsmart mat kan vara god. Den tanken blir allt vanligare bland de österbottniska skolköken. Ändå finns det skillnader mellan kommunerna i regionen.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"
Bästa läsare
För att fortsätta läsa behöver du ha en prenumeration och vara inloggad.
1 månad för 1€
Lokala nyheter när du vill, var du vill.
Ja tack!
Prenumerera

Vill du läsa hela artikeln?

Obegränsad tillgång till webbnyheter och e-tidningen.

1 månad för 1 €

Mest läst senaste veckan