|

EA vill ge ut ofärdiga spel

NyhetsbildZoom
Utvecklaren Biowares "Anthem", som är utgivet av EA, levde inte upp till de högt ställda förväntningarna. Pressbild. Foto: Bioware/EA/TT
Tv- och dataspelsjätten Electronic Arts (EA) vill förändra sitt sätt att lansera spel på, skriver PC Gamer.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Enligt vd:n Andrew Wilson vill företaget satsa på så kallade mjuka lanseringar, där man smyger ut halvfärdiga spel och sedan färdigställer dem i dialog med spelarna.

– Det handlar om hur vi kommunicerar med spelarna. Hela vår marknadsföring håller på att byta modell från presentation till dialog nu, och det ändrar hur vi interagerar med spelare över tid, säger han enligt PC Gamer.

Saken kom på tal under ett samtal om EA:s ekonomiska resultat för senaste kvartalet, där Wilson erkänner att storspelet "Anthem" inte levt upp till de högt ställda förväntningarna. Spelet är en av flera titlar som på senare tid lanserats med buller och bång för att sedan kritiseras för tekniska problem och brist på innehåll.

Kommentarer
|

RECENSION: Portförbud på livstid, mordhotad och utbränd – Krista Siegfrids bjöd på den ocensurerade versionen av sitt liv

Nyhetsbild
Krista Siegfrids och Ben Bergman hade ett avslappnat samtal om hennes liv. Foto: Patrik Back
Krista Siegfrids är en chosefri naturbegåvning på scenen. Hon är slagfärdig och humoristisk – och sjunga kan hon också, skriver Patrik Back i sin recension av "Krista Siegfrids – Ett ocensurerat liv".

Mest läst senaste veckan