|

Trump fick "vackert" brev av Kim

NyhetsbildZoom
USA:s president Donald Trump skakar hand med Nordkoreas ledare Kim Jong-Un vid ett toppmöte i Vietnams huvudstad Hanoi tidigare i år. Arkivbild. Foto: Evan Vucci/AP/TT
USA:s president Donald Trump har fått vad han beskriver som ett "vackert" brev av Nordkoreas ledare Kim Jong-Un.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Trots att samtalen om kärnvapennedrustning i Nordkorea kollapsat sade Trump i Vita huset på tisdagen att Kim har hållit sitt löfte.

– Det är väldigt viktigt för mig.

Trump har även beskrivit tidigare brev från den Nordkoreanske diktatorn som vackra och har även beskrivit deras relation som att de "blev kära" i varandra.

De båda ledarna har träffats vid två tillfällen och ett avtal om nedrustning har undertecknats. Det har dock beskrivits som ospecifikt, och den amerikanska underrättelsetjänsten har uttalat att Nordkorea inte avser att göra sig av med sin kärnvapenarsenal.

|

Rory Stewart ute ur leken

Nyhetsbild
Boris Johnson, här fotograferad den 18 juni, är favorittippad att efterträda Theresa May som partiledare för Konservativa partiet. Foto: Vudi Xhymshiti/AP/TT
Efterträdaren till Theresa May kommer inte att heta Rory Stewart. Det står klart sedan Konservativa partiet i Storbritannien på onsdagskvällen höll en tredje utslagsomröstning bland kandidaterna. Störst stöd fick favorittippade Boris Johnson.

Mest läst senaste veckan