|

Så här ser den försvunna Vöråbons bil ut – kontakta polisen om du har sett den

NyhetsbildZoom
Personbilen är en Kia Ceed av årsmodell 2007 med registreringsnumret GHN-496. Foto: Polisen
Den 70-åriga Vöråbon Bengt Pada är försvunnen sedan den 3 juni. Polisen efterlyser fortfarande tips från allmänheten. Nu släpper de också en bild på bilen.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

På måndagsmorgonen den 3 juni var Bengt Pada delaktig i en mindre kollision i Vasa. I samband med kollisionen fotade polisen hans bil. Efter detta har inga observationer av bilen gjorts. Ifall någon hittar bilen ber polisen att man genast tar kontakt med nödcentralen (112). Bilen är en Kia Ceed av årsmodell 2007 med registreringsnumret GHN-496. Den har små plåtskador vid framdäcket.

Den senaste säkra observationen av Pada är från måndagen den 3 juni vid 10.30-tiden då han sågs i Vasa centrum. Tips och övriga observationer kan fortsättningsvis skickas in till polisen på adressen vihjeet.pohjanmaa@poliisi.fi

Kriminalkommissarie John Forslund på Österbottens polisinrättning säger att en del tips har kommit in, men att inget av dessa har varit sådant att man med säkerhet kan säga var Pada har rört sig efter måndagen den 3 juni.

Polisen informerade i måndags (10.6) att Vöråbon Bengt Pada är försvunnen

|

Stort pådrag i Särkimo – till hall bredvid brandstation

Nyhetsbild
Byggnaden var tom när branden bröt ut, säger brandkåren. Foto: Fredrik Westblom
Tretton enheter ryckte ut till en byggnadsbrand i Särkimo, Maxmo, på onsdagskvällen. Det visade sig vara byggnaden bredvid brandstationen som var målet.

Mest läst senaste veckan