|

Svenska programledaren Ulrika Johnson ska dejta i brittisk tv

Ulrika Jonsson gifte sig med brittiske Lance Gerrard-Wright, som deltog som ungkarl i dejtingshowen "Mr Right", som Jonsson programledde. Arkivbild. Zoom
Foto: Mark Earthy/AP/TT

Ulrika Jonsson gifte sig med brittiske Lance Gerrard-Wright, som deltog som ungkarl i dejtingshowen "Mr Right", som Jonsson programledde. Arkivbild.

Den svensk-brittiska programledaren Ulrika Jonsson kommer att delta i dejtingsåpan "Första dejten". I programmet paras deltagarna ihop med en helt okänd person för en romantisk middag på restaurang – medan allt filmas.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Jonsson har nyligen skilt sig från sin man Brian Monet efter elva års äktenskap. I ett öppet brev i tidningen The Sun berättade hon om hur äktenskapet saknat passion och att paret inte hade haft sex på åtta år.

Ulrika Jonsson kom till Storbritannien som tolvåring och har haft en lång tv-karriär där hon jobbat som väderpresentatör, nyhetsankare och programledare för bland annat brittiska "Gladiatorerna". Hon har vunnit kändisversionen av "Big brother" och tog sig 2017 till final i kändis-"Masterchef". En affär med fotbollstränaren Sven-Göran "Svennis" Eriksson som avslöjades 2002 orsakade stor skandal.

Avsnittet av "Första dejten" där Ulrika Jonsson ska vara med är ett specialprogram där flera brittiska kändisar letar efter kärleken. I Sverige sänds både brittiska och svenska versionen av programmet på SVT.

Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.
|

Henry Fords barnbarn ställde till med praktfiasko – här är tidernas största bilfloppar

Foto: CNP

”Om jag hade lyssnat på vad kunderna ville ha så hade de svarat en snabbare häst”. Orden kommer från Henry Ford som gjorde dundersuccé med T-Forden. När däremot sonsonen tog över ratten så gjorde han raka motsatsen.

Vill du läsa hela artikeln?

Obegränsad tillgång till webbnyheter och e-tidningen.

1 månad för 1 €

Mest läst senaste veckan