|

Svenska programledaren Ulrika Johnson ska dejta i brittisk tv

NyhetsbildZoom
Ulrika Jonsson gifte sig med brittiske Lance Gerrard-Wright, som deltog som ungkarl i dejtingshowen "Mr Right", som Jonsson programledde. Arkivbild. Foto: Mark Earthy/AP/TT
Den svensk-brittiska programledaren Ulrika Jonsson kommer att delta i dejtingsåpan "Första dejten". I programmet paras deltagarna ihop med en helt okänd person för en romantisk middag på restaurang – medan allt filmas.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Jonsson har nyligen skilt sig från sin man Brian Monet efter elva års äktenskap. I ett öppet brev i tidningen The Sun berättade hon om hur äktenskapet saknat passion och att paret inte hade haft sex på åtta år.

Ulrika Jonsson kom till Storbritannien som tolvåring och har haft en lång tv-karriär där hon jobbat som väderpresentatör, nyhetsankare och programledare för bland annat brittiska "Gladiatorerna". Hon har vunnit kändisversionen av "Big brother" och tog sig 2017 till final i kändis-"Masterchef". En affär med fotbollstränaren Sven-Göran "Svennis" Eriksson som avslöjades 2002 orsakade stor skandal.

Avsnittet av "Första dejten" där Ulrika Jonsson ska vara med är ett specialprogram där flera brittiska kändisar letar efter kärleken. I Sverige sänds både brittiska och svenska versionen av programmet på SVT.

Kommentarer
|

De svettas, festar och lever ihop – möt killarna i en av Vasas mest kända lägenheter bland studerande

Nyhetsbild
Frans Villanen, Benjamin Hoffren, Dennis Brandt och Otto Väärä lever kollektivliv i den centrala femrummaren i Vasa. På väggen hänger ett söndrigt hockeyspel som en tidigare invånare fick gratis. Foto: Heidi Kojonen
Lägenheten är 154 kvadratmeter, har 3,5 meter i takhöjd och fyra invånare som aldrig säger nej till fest. Eller vänta, efterfester ordnar de inte.

Mest läst senaste veckan