|

Meghan gör speakerjobb för Disney

Meghan, hertiginna av Sussex, har skrivit ett avtal med Disney, uppger The Times. Arkivbild. Zoom
Foto: Daniel Leal-Olivas/AP/TT

Meghan, hertiginna av Sussex, har skrivit ett avtal med Disney, uppger The Times. Arkivbild.

Meghan, hertiginna av Sussex, har åtagit sig att låna ut sin röst till ett speakerjobb för ett ännu okänt Disneyprojekt, rapporterar Deadline. I gengäld kommer företaget att donera en okänd summa till projektet "Elephants without borders" vars syfte är att rädda utrotningshotade elefanter.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Kontraktet skrevs på innan prins Harry och Meghan gick ut med beslutet att de drar sig tillbaka som "seniora" medlemmar av det brittiska kungahuset. I parets uttalande i samband med beskedet uppgav de att de ville arbeta för att bli ekonomiskt oberoende i framtiden.

Brittiska The Times, som först publicerade uppgifterna om avtalet med Disney, uppger inte varifrån informationen om projektet kommer. Inte heller Meghan eller Harry har uttalat sig.


Beslutet att de unga kungligheterna drar sig tillbaka verkar inte ha varit förankrat hos drottning Elizabeth. Nu rapporterar flera brittiska medier att drottningen har kallat till ett familjemöte på måndagen för att diskutera situationen och parets framtid.

Mötet ska hållas på det kungliga godset Sandringham. Förutom drottningen ska prins Charles, prins William och prins Harry närvara.

Annons

Harrys hustru Meghan befinner sig i Kanada och väntas delta via telefon om tidsskillnaden tillåter.

Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.
|

Patrick Linman om att medverka i The Voice of Finland – "Svårast är att välja vilken låt jag ska sjunga"

Vasamusikern Patrick Linman ställer upp i musikprogrammet The Voice of Finland. 
Foto: Lukas Kallenberg

Vasamusikern Patrick Linman ställer upp i musikprogrammet The Voice of Finland. 

Den erfarna musikern Patrick Linman går tillbaka till sina rötter som rocksångare på 80-talet när han gör comeback som deltagare i musikprogram.

Mest läst senaste veckan