|

Svängig jazz och barnvisor då Mathias Sandberg Trio spelar i Vasa

Mathias Sandberg. Zoom
Foto: Ulla Nikula

Mathias Sandberg.

Jazzklassiker och egna kompositioner finns på repertoaren då Mathias Sandberg Trio har spelning på Tørst.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Mathias Sandberg Trio har spelning på Tørst i Vasa den 11 februari. Jazzgitarristen Sandberg, som nyligen varit på Sverige-turné, har sällskap av basisten Zacharias Holmkvist och trumslagaren Patrick Lax på scenen.

Bandet spelar glad och svängig jazzmusik baserad på såväl klassiker som originalkompositioner. En och annan barnvisa i bandets säregna stil utlovas också. 

Inträdet är fritt och spelningen börjar klockan 19.30.

Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.
|

"Roligt med nya arbetsuppgifter" – Lars Mosander vill ta damlandslaget till EM

Förbundskapten Anna Signeul får en ny assisterande tränare i form av Lars Mosander vid sin sida. De två känner varandra sedan tidigare.
Foto: Arkiv/Linus Lindholm

Förbundskapten Anna Signeul får en ny assisterande tränare i form av Lars Mosander vid sin sida. De två känner varandra sedan tidigare.

Nya assisterande tränaren Lars Mosander har lång erfarenhet av fotboll. Tidigare har han bland annat ansvarat för scouting och analys i damlandslaget, men nu väntar en ny arbetsbeskrivning.

Mest läst senaste veckan