|

Dolly Parton gör första julalbumet på 30 år

Dolly Parton ger ut julalbum i oktober. Zoom
Foto: Mark J. Terrill/AP/TT/Arkiv

Dolly Parton ger ut julalbum i oktober.

Countrylegendaren Dolly Parton har inte gett ut ett julalbum sedan 1990, men i år är det dags igen, skriver Contact Music.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

För Parton kommer julen dessutom tidigt i år, då albumet "A holly dolly christmas" släpps redan den 2 oktober.

Albumet innehåller klassiska jullåtar som "All I want for christmas" och "I saw mommy kissing Santa Claus" men också ett antal nyskrivna låtar.

Artister som Michael Bublé, Willie Nelson, Billy Ray Cyrus och Miley Cyrus gästar countryikonen på albumet. Även programledaren Jimmy Fallon och Dollys bror Randy Parton medverkar.

"Jag har spelat in fem duetter med fem väldigt speciella artister som ni kan se", säger Dolly Parton i ett uttalande.

Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.
|

Växter och grönt får oss att må bra

Krukväxterna har blad i olika former och färger. En grönväxt kan också stå på bordet i stället för en bukett med snittblommor.
Foto: Jonas Brunnström

Krukväxterna har blad i olika former och färger. En grönväxt kan också stå på bordet i stället för en bukett med snittblommor.

Gröna växter blir en allt större del av inredningen. Vi vill ha blommor överallt, inte bara på fönsterbrädan. Och växterna är bra för vårt välmående, på flera sätt.

Vill du läsa hela artikeln?

Obegränsad tillgång till webbnyheter och e-tidningen.

1 månad för 1 €

Mest läst senaste veckan