Novia ordnar seminarium som inledning på nya och populära utbildningslinjer

Yrkeshögskolan Novia har lokaler i Brändö i Vasa. Zoom
Foto: Karolina Åsmus/Arkiv

Yrkeshögskolan Novia har lokaler i Brändö i Vasa.

Yrkeshögskolan Novias nya linjer ska förbereda de studerande för att bli ledare och experter inom sitt område. Master of Business Administration, Digital Business and Management inleder med seminarium i Vasa på fredag.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Utbildningen har varit mycket populär med över 100 sökande till 20 platser, skriver Novia i ett pressmeddelande.

Masterutbildningen ger verktyg för att leda och bedriva förändring och utveckling inom sitt eget område. De studerande utvecklar sin kompetens inom digitalisering, ledarskap, kommunikation och affärskunnande. Studierna under hösten passar utmärkt att kombinera med heltidsarbete.

Studierna består av 60 studiepoäng fördjupade studier samt examensarbetet som omfattar 30 studiepoäng. Examensarbetet utförs som ett utvecklingsarbete för arbetsgivaren, för det egna företaget eller som ett forskningsarbete.

Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.

Mest läst senaste veckan