|

Sony presenterar mer om Playstation 5

Sonys nya konsol Playstation 5 ska släppas i år, men än så länge vet ingen när – eller hur mycket den kommer att kosta. Arkivbild. Zoom
Foto: Sony/TT

Sonys nya konsol Playstation 5 ska släppas i år, men än så länge vet ingen när – eller hur mycket den kommer att kosta. Arkivbild.

Onsdag den 16 september ska elektronikjätten Sony avslöja mer om sin kommande nya konsol Playstation 5.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Under en 40 minuter lång presentation med start klockan elva på kvällen finsk tid utlovas en ny titt på de spel som ska släppas i samband med den nya konsolen, skriver Sony på sin hemsida. Man kan följa med sändningen live via Youtube eller Twitch. 

Sony har än så länge varken gått ut med ett släppdatum eller ett pris för Playstation 5, något som konkurrenten Microsoft gjorde nyligen för sin kommande konsol Xbox Series X.

Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.
|

Coronapandemin stoppar ytterligare en festival i Vasa

Håkan Omars och Alexandra Mangs medverkar i filmen "Lovsång till en åldrad väninna", som skulle haft premiär på October filmfest 2020.
Foto: Felix Rantschukoff

Håkan Omars och Alexandra Mangs medverkar i filmen "Lovsång till en åldrad väninna", som skulle haft premiär på October filmfest 2020.

Osäkerheten kring inomhusevenemang med fler än 50 personer bidrar till att October filmsfest ställs sin.

Vill du läsa hela artikeln?

Obegränsad tillgång till webbnyheter och e-tidningen.

1 månad för 1 €

Mest läst senaste veckan