|

Indisk huskollaps krävde minst 26 liv

Indiska räddningsarbetare vid den kollapsade byggnaden. Zoom
Foto: Praful Gangurde/AP/TT

Indiska räddningsarbetare vid den kollapsade byggnaden.

Räddningstjänsten har räddat 20 människor ur rasmassorna från det hus som kollapsade i indiska staden Bhiwandi, några mil nordost om Bombay.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Minst 26 människor omkom när trevåningshuset rasade samman i måndags, uppger lokala myndigheter.

Ytterligare 12–15 personer tros befinna sig under rasmassorna. Räddningspersonal använder sig bland annat av hundar för att hitta fler överlevande.

Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.
|

Österbottningar i USA – Anki från Vasa vill ha Trump fyra år till i Vita huset

Anki Wright tillsammans med maken Ken. Anki har upplevt åtta presidentval sedan hon flyttade till USA 1988. I årets val stöder hon Donald Trump.
Foto: Privat

Anki Wright tillsammans med maken Ken. Anki har upplevt åtta presidentval sedan hon flyttade till USA 1988. I årets val stöder hon Donald Trump.

Donald Trump fick USA:s ekonomi på fötter och minskade arbetslösheten. Det är några förbättringar som Trump åstadkommit och som är avgörande för vem Anki Wright röstar på.

Vill du läsa hela artikeln?

Obegränsad tillgång till webbnyheter och e-tidningen.

1 månad för 1 €

Mest läst senaste veckan