|

SE KARTA: Del av Kyrkoesplanaden stängs av på onsdag

Kyrkoesplanaden är avstängd på avsnittet mellan Lillagatan och Museigatan mellan den 2 och 13 december. Trafiken styrs under den tiden via Lillagatan. Zoom
Foto: Christine Smedberg

Kyrkoesplanaden är avstängd på avsnittet mellan Lillagatan och Museigatan mellan den 2 och 13 december. Trafiken styrs under den tiden via Lillagatan.

Trafiken från Brändöhållet styrs via Lillagatan medan grävarbete pågår på Kyrkoesplanaden 4.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"


Från och med onsdag den 2 december stängs den västra körfilen på Kyrkoesplanaden mellan Lillagatan och Museigatan för trafik, meddelar Vasa stad. Trafiken som kommer från Brändöhållet styrs då till en omväg via Lillagatan.

Filen är avstängd till den 13 december.

Orsaken är grävarbete vid bygget av det nya våningshuset på Kyrkoesplanaden 4. Man kommer nu att ansluta bruksvatten, dagvatten och avlopp till huset i stomlinjerna som finns i Kyrkoesplanadens gatukonstruktioner, uppger staden i ett pressmeddelande.

Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.
|

Deras arbetsdag börjar klockan 2 – Vasas snöröjare har bråda tider i snöyran

Snöröjning i Vasa centrum på tisdagsmorgonen.
Foto: Fredrik Westblom

Snöröjning i Vasa centrum på tisdagsmorgonen.

Natten till tisdagen snöade det rejält i Österbotten. – Vi räknar med tio centimeter nysnö, säger meteorologerna. Det här betyder att snöröjarna har mycket arbete.

Vill du läsa hela artikeln?

Obegränsad tillgång till webbnyheter och e-tidningen.

1 månad för 1 €

Mest läst senaste veckan