|

Störningarna i tågtrafiken över, men förseningarna fortsätter

n systemstörning orsakade förseningar i tågtrafiken på måndagskvällen. Zoom
Foto: Jussi Nukari/Lehtikuva

n systemstörning orsakade förseningar i tågtrafiken på måndagskvällen.

Fintraffic meddelar att systemstörningen som orsakade problem i tågtrafiken är över.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

En systemstörning orsakade omfattande förseningar i tågtrafiken i hela landet, meddelade Fintraffic på måndagskvällen klockan 18.15. Bara en halv timme senare kom ett nytt meddelande, där det sades att störningen är åtgärdad.

Störningen orsakade betydande förseningar speciellt i södra Finland, där lokaltågen drabbades hårt. Fintraffic uppskattade att förseningarna skulle fortsätta fram till att situationen har normaliserats.

Enligt Fintraffic kan det hända att enskilda avgångar faller bort fram till tisdag morgon. Då väntas trafiken ta vid som vanligt.

Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.
|

Kommunalvalet skjuts upp – oppositionen rasar över beslutet

Justitieminister Anna-Maja Henriksson (SFP) berättade på lördagen om beslutet att skjuta upp kommunalvalet till den 13 juni på grund av smittläget i coronaepidemin.
Foto: Antti Aimo-Koivisto/Lehtikuva

Justitieminister Anna-Maja Henriksson (SFP) berättade på lördagen om beslutet att skjuta upp kommunalvalet till den 13 juni på grund av smittläget i coronaepidemin.

Enligt Institutet för hälsa och välfärd förelåg en risk att över 11 000 personer hade smittas av coronaviruset per dag om valet hade ordnats i april.

Vill du läsa hela artikeln?

Obegränsad tillgång till webbnyheter och e-tidningen.

1 månad för 1 €

Mest läst senaste veckan