|

Just nu: Regeringen håller coronainfo för studerande

Studerande får svar på sina coronarelaterade frågor under tisdagseftermiddagen. I informationsmötet deltar statsminister Sanna Marin (SDP), undervisningsminister Jussi Saramo (VF) och forsknings- och kulturminister Annika Saarikko (C). Zoom
Foto: Lehtikuva

Studerande får svar på sina coronarelaterade frågor under tisdagseftermiddagen. I informationsmötet deltar statsminister Sanna Marin (SDP), undervisningsminister Jussi Saramo (VF) och forsknings- och kulturminister Annika Saarikko (C).

Studerande har på förhand fått skicka in frågor som de önskar att tas upp under informationsmötet på tisdagseftermiddagen.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

 
Stream: Statsrådets Youtubekanal


Statsrådet ordnar ett informationsmöte om coronaepidemins effekter på studierna och på de studerandes välbefinnande och framtidsutsikter i dag klockan 15.

Statsminister Sanna Marin (SDP), undervisningsminister Jussi Saramo (VF) och forsknings- och kulturminister Annika Saarikko (C) deltar i mötet. Dessutom finns Undervisnings- och kulturministeriets kanslichef Anita Lehikoinen och Centralförbundet för mental hälsas verksamhetsledare Olavi Sydänmaanlakka med via videolänk.
Annons
Studerande har på förhand fått skicka in frågor som de önskar att tas upp under informationsmötet.


Tillfället ordnas i samarbete med Yle. Mötet sänds via statsrådets Youtube-kanal, men kan också ses via Yle Areena och med simultantolkning till svenska på Yle Arenan.

Visa fler
Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.
|

280 nya coronafall – nu över 900 avlidna i Finland

Sedan epidemins början har över 85 000 personer i Finland bekräftats vara coronasmittade.
Foto: Jeanette Östman/SPT

Sedan epidemins början har över 85 000 personer i Finland bekräftats vara coronasmittade.

Över en fjärdedel av Finlands befolkning har fått sin första dos av coronavaccinet.

Vill du läsa hela artikeln?

Obegränsad tillgång till webbnyheter och e-tidningen.

1 månad för 1 €

Mest läst senaste veckan