|

Svensk-finländsk duo bjuder på countrygospel i Närpes

Duon Jarkko Jouppi, till vänster, och Lars Edberg spelar och sjunger på en konsert i Frank Mangs Center. Zoom
Foto: Pressbild

Duon Jarkko Jouppi, till vänster, och Lars Edberg spelar och sjunger på en konsert i Frank Mangs Center.

Göteborgsfödda Lars Edberg och Jarkko Jouppi från Seinäjoki uppträder i tröskhuset i Frank Mangs Center på lördag kväll.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Duon utlovar countrymusik men också folk, blues och sockrad rock'n'roll.

Oberoende av musikstil ligger evangeliet i förgrunden. Barnatro, livserfarenhet och budskapet om försoning är den röda tråden när Lars Edberg och Jarkko Jouppi sjunger och spelar tillsammans.


Edberg har gett ut en lång rad cd-skivor som tagits väl emot av lyssnare i Finland och Sverige. Jouppi spelar musik i många stilar och har samarbetat med bland andra Nina Åström, Juha Tapio och Pentti Hietanen.

Tröskhuset, där konserten börjar klockan 18 på lördag, är Frank Mangs Centers stora möteslokal som finns i ett av uthusen på området. Adressen är Kristinestadsvägen 884 i Böle, Närpes.

Annons

Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.

Mest läst senaste veckan

Läs VBL digitalt i fyra månader för 49 €

Normalpris 79,60 €

Hämta erbjudande