|

HSS Media samarbetsförhandlar

Många får sin tidning först i eftermiddag. Det är stormen Laina som ställt till det den här gången. Zoom
Foto: Arkiv

Många får sin tidning först i eftermiddag. Det är stormen Laina som ställt till det den här gången.

Samarbetsförhandlingarna omfattar hela personalen och högst 30 personer sägs upp. HSS Media överväger en omorganisering av lokaliseringen av sina funktioner och av hela organisationen.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Samarbetsförhandlingarna inleds den 3 februari. - Vi har under 2014 arbetat hårt för att bromsa upplagetappet på papperstidningarna och vidtagit åtgärder för att effektivera tryck och distribution av våra tidningar. Trots detta har det totala antalet prenumeranter fortsatt att minska och dessutom i accelererande takt i slutet av året. Vi vill nu i samarbete med personalen planera hur vi går vidare för att tackla kommande utmaningar, säger vd Svante Wahlbeck. HSS Media ger ut Vasabladet, Österbottens Tidning, Syd-Österbotten och Pietarsaaren Sanomat.

Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.

Mest läst senaste veckan

Läs VBL digitalt i fyra månader för 49 €

Normalpris 79,60 €

Hämta erbjudande