|

Hon kan se din aura

NyhetsbildZoom
Britt-Marie Löw har företaget Lotus Energy. Vid sina behandlingar använder hon ibland förmågan att se auror. Foto: Malin Bylund
Britt-Marie Löw har kunnat se auror i tjugo år. Hon använder förmågan i sitt arbete för att hjälpa andra människor.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Auran är ett energifält som allt levande har runt omkring sig. Det är de energier vi sänder ut genom våra tankar och känslor. På samma sätt som människans känslotillstånd ständigt förändras så förändras även auran.

- Då man kommer in i ett rum och känner på sig att stämningen är dålig, då är det den egna auran som känner av andra människors auror, säger Britt-Marie Löw. Människan har sju chakran eller energicentran i kroppen. Det finns röd, orange, gul, rosa/grön, turkos, indigoblå och violett/vit.

- Man kan ha flera olika färger som lyser starkare eller svagare runt olika delar av kroppen.

Det går att avbilda auror med hjälp av kirlianfotografering. Vid en sådan lägger man sina händer på en metallplatta som är kopplad till en kamera och en dator.

- På det sättet kan man se en bild på sin aura. Men fotografiet är ju inte bestående eftersom auran hela tiden förändras.

Britt-Marie Löw lärde sig läsa av människors auror när hon utbildade sig till reikimästare i slutet av 1990-talet.

- Men alla har förmågan att se auror med sig redan från barn. Man måste bara kunna koncentrera sig på rätt sätt. Det gäller att bli av med prestationsångesten och kunna slappna av.

- Be personen ställa sig mot en vit vägg med slutna ögon. Koncentrera dig sedan på personens tredje öga, pannan. Slappna av. Efter ett tag kanske ett ljussken börjar synas runt omkring personen. Då gäller det att inte vika bort med blicken från tredje ögat, för då försvinner skenet.

Det är vanligt att man ser ett vitt sken när man provar se andras aura. Mera ovanligt är det att se färger.

Hon använder sig av den indiska läkekonstformen ayurveda för att hjälpa andra att börja må bättre. I sitt arbete har hon nytta av auraskådning eftersom hon kan se var i kroppen det finns blockeringar, vilken del som behöver behandlas längre för att få mer energi.

Många säger att auror och auraskådning bara är påhitt. Hur kommenterar du det här?

-Allt levande sänder ut energi, det vet alla. Även om en människa är tyst så sänder den ut energier som skvallrar lite om hur vi mår.

Här berättar Britt-Marie Löw om hur man gör för att se andra människors auror:

Jag rekommenderar artikeln
Kommentarer


Äldre kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan