|

Berätta om ditt bästa festivalminne – vinn två festivalbiljetter!

Nu kan du vinna biljetter till Big Day Summer Festival i Vasa. Allt du behöver göra är att kommentera den här artikeln och berätta om ditt bästa festivalminne! Zoom
Foto: 123rf.com

Nu kan du vinna biljetter till Big Day Summer Festival i Vasa. Allt du behöver göra är att kommentera den här artikeln och berätta om ditt bästa festivalminne!

Nu kan du vinna biljetter till Big Day Summer Festival i Vasa. Allt du behöver göra är att kommentera den här artikeln och berätta om ditt bästa festivalminne!
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Kanske lyckades du ta dig backstage och "råkade" hamna på din idols efterfest? Föll du över nån i publikhavet som du senare gifte dig med? Eller är ditt bästa festivalminne det när du aldrig kom fram – och missade hela festivalen? 

Vi vill väldigt gärna höra om ditt bästa festivalminne och genom att dela med dig har du chansen att vinna biljetter till Big Day Summer Festival.

Den 15 till 16 juli kliver belgiska Lost Frequencies, norska Astrid S och österrikiska Lumix på scenen på Big day summer festival i Vasa. Genom att delta i vår tävling har du chans att se dem och många andra som uppträder på festivalen.

För att delta ska du helt enkelt skriva ned ditt bästa festivalminne och publicera det i kommentarsfältet i anslutning till den här artikeln. Fem bidrag vinner ett par tvådagarsbiljetter. 

För att kunna kommentera krävs att du skapar ett konto. Klicka på knappen "Logga in/Skapa konto” som är placerad överst i kommentarsflödet. Du har tid på dig att delta till och med den 10 juli.

Efter att tävlingstiden löpt ut utser en jury vinnarna. Vi hör av oss till vinnarna personligen. Stort lycka till!

Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.

Mest läst senaste veckan