|

Äntligen dags för konstens natt – VBL är på plats i minglet och liverapporterar

Zoom
Foto: Mathilda Kull/arkiv

Är det karnevalståget, musikföreställningar eller den folkliga stämningen som lockar människor till konstens natt? Det får vi se i kväll. Vasabladet direktrapporterar hela kvällen i vår liveblogg.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Efter en två år lång pandemipaus drar konstens natt äntligen i gång igen med hela 236 programpunkter. Under eftermiddagen och kvällen kommer gatorna fyllas med konst, kultur – och ivriga evenemangsbesökare. 

Vasabladet följer givetvis med evenemanget. 

Under kvällens gång rör sig reportrarna Heidi Eriksson och Fredrik Westblom samt fotograf Mikael Nybacka på stan för att se var det händer. Var är det bästa evenemanget och vem har den godaste festivalmaten?

Följ med i vår liveblogg för att få det senaste nytt från händelsernas centrum. Kanske du ser en eller fler bekanta på bild i vårt flöde? 

Annons
Årets höjdpunkt är karnevalståget som startar klockan 19 från Vasa stadshus.

Visa fler
Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.

Mest läst senaste veckan