Sport spelar hemmamatch på fredag.

Sport spelar hemmamatch

Sport möter SaiPa i ishallen. Matchen börjar klockan 18.30 på fredag och vi liverapporterar.

Ståuppkomikern Jonathan Lagerquist uppträder i Vasa i helgen.

Stand up på engelska på Ritz

Det blir skrattfest på Ritz på fredag klockan 19 med komikerna Jonathan Lagerquist, Wally Moony och Jamie MacDonald. Evenemanget är på engelska.

Johannes Björkqvist och Roy Mäki-Fränti ordnar krogshowen På veijin.

Ge dig ut i världen med På veijin

Vart är vi på väg? Det undrar Johannes Björkqvist och Roy Mäki-Fränti som håller i trådarna för krogshowen På veijin som inspirerats av det svenska tv-programmet På spåret.

Totalt gör sexton studentförening upp om vinsten och på fredag klockan 20 är det dags för NUD och Filicia att visa vad de går för. Evenemanget ordnas på Leipätehdas.

Testa yoga gratis

Under lördagen klockan 13–15 kan man testa Sahaja Yoga för nybörjare. Det avgiftsfria evenemanget ordnas av föreningen Sahaja Yogan tuki i Vasa huvudbibliotek.

Jon Gredmark har flera nya muralmålningar i planerna, men inget är spikat just nu.

Titta in i muralmålarens studio

Jon Gredmarks muralmålningar graffitikonst syns på många ställen runt om i Österbotten och Finland.

Men vad händer när man tar en graffitikonstnär och sätter honom i en studio med penslar istället för sprayfärg? Det får man svar på när Jon Gredmark bjuder in till vernissage med start klockan 17 lördagen den 20 januari, på Malakta i Malax.

Markus

Månskensbonden i Malax

I helgen kan man passa på att slå två flugor i en smäll, för på lördag nalkas det även konsert med Månskensbonden på Malakta. Dit kommer Månskensbonden solo för en konsert för att både testa nytt material och även spela gamla bekanta låtar. Konserten börjar klockan 18.

Pink Floyd-tribut på Ritz

Gillar du Pink Floyd? Då kanske du ska gå och lyssna på tributbandet Drink Floyd som spelar på Ritz på lördag med start klockan 19.