|

Fortfarande inget spår av försvunnen 15-åring

Zoom
Foto: Arkivbild

Polisen letar efter en försvunnen 15-åring i Lillkyro. Pojken är marockansk medborgare och har varit försvunnen sedan söndag natt. Uppdaterad 16.16.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Pojken sågs senast på Mäkivaltarivägen i Lillkyro vid omkring midnatt under natten mellan söndag och måndag. Han var klädd i jeans, en collegetröja och låga joggingskor. Han är 170-180 centimeter lång och väger cirka 70 kg. Enligt polisen föreligger inget brott bakom försvinnandet även om orsaken till försvinnandet är oklart. - Vi använde oss av helikopter med värmekamera tillsammans med Räddningsverket eftersom kylan är så brutal just nu. Han har snart varit försvunnen i 12 timmar och med de kläderna han hade på sig klarar man sig inte länge. Så det börjar bli bråttom att hitta honom nu, säger kommissarie Vesa Ojanperä. Polisen har i nuläget inga uppgifter om pojken är asylsökande eller inte. Det var redan under småtimmarna på måndag som Lillkyroborna på flera håll kunde se en helikopter flyga lågt med strålkastare riktade mot marken. Polisen ber om tips och observationer på numret 0295 440 513.

Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.

Mest läst senaste veckan