|

Ny trend: Färgglad mascara

NyhetsbildZoom
Blå mascara var hett också på 1980-talet. Foto: Skärmdump
Är du trött på svart mascara?
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Vi ställer tre frågor till estenomen Julia Holmqvist som driver bloggen Make me up. Kommer vi att se andra färger än svart på ögonfransarna?

–Ja, det tror jag! Speciellt i blått som är en trendfärg i make up-världen. Det kanske ger lite åttiotalsvibbar, min mamma hade ju blå mascara. Jag hoppas också att det kommer mascara i grått eller typ latte-färg.

På vissa bilder har man ögonbryn och -fransar i samma färg. Blir det här också trendigt? –Nja, kanske inte att man ser röda fransar och röda bryn. Men eventuellt i mer naturliga färger som brunt och beige.

Kommer du själv att använda mascara i någon färg? –Jag kommer att testa i alla fall! Få se hur långt man vågar gå. Jag skulle som sagt gärna vilja hamascara i någonljusgrå färg. Man kan ju också testa endip dye, alltså måla topparna av fransarna i någon färg. Sedan finns det ocksålösögonfransar med några fransar i en annan färg, som några röda strån. De syns inte jättebra utan kanske bara i direkt solljus. Kanske det är där jag börjar, med lösögonfransarna!

Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Nyhetsbild
Lokalt

Utbyggnaden av Keskuskoulu blir försenad – huvudentreprenör har ansökt om konkurs

KORSHOLM Utbyggnaden av Keskuskoulu i Smedsby blir försenad och den blir dyrare än budgeterat. Orsaken är att huvudentreprenören har tvingats ansöka om konkurs.

Nyhetsbild
Utrikes

EU-kommissionär: Facebook hotar demokratin

Internetjättar som Facebook och Google, som sprider vidare individanpassade budskap till väljare, är ett hot mot demokratin. Det menar EU:s konkurrenskommissionär Margrethe Vestager i en intervju med Svenska Dagbladet.

Nyhetsbild
Lokalt

Korsnäs vek halv miljon för Lärknäs och Annahemmet

KORSNÄS Korsnäs preliminära bokslut för 2017 är bättre än väntat. På måndag kväll beslöt fullmäktige att redan nu vika en halv miljon av plusresultatet som en investeringsreservering för de fuktskadade Lärknäs och Annahemmet.

Nyhetsbild
Övriga annonser

Bäddar för en framtid av goda möjligheter

ANNONS FRÅN YRKESHÖGSKOLAN NOVIA På fyra orter runt omkring i Svenskfinland erbjuder Yrkeshögskolan Novia högklassig utbildning på svenska. - Studierna har inte bara motsvarat mina förväntningar - de har överträffat dem, säger Anna-Sara Sten.

Mest läst senaste veckan