|

Rädda strandfrillan med hårnålar

NyhetsbildZoom
Ge din frisyr en fräsch inramning med hårnålar i olika färger. Foto: Kollage
Strandlivet i all ära, men visst är det retligt med håret som flyger med vinden och inte vill hållas på plats. Lösningen på det problemet heter hårnålar! Men göm dem inte utan låt dem synas.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

När luggen är på utväxt men fortfarande är för kort för att hållas i en hästsvans eller knut löser du det med några hårnålar i formen av vinklar. Snyggt och praktiskt!Samma problem kan du fixa med korslagda hårnålar. Enkelt men tjusigt.


En lös knut rymmer inte så enkelt iväg om du sätter fast den med några hårnålar. Här som en fin, liten triangel.


Fäst håret i sidan med hårnålar som en stjärna eller snöflinga. Mycket sött!


Det är svårt att avgöra om det ser konstnärligt ut eller som att någon hällt ut tändstickor i håret men iögonfallande är det. Men stabilt blir det och inga hårtester kan rymma.

Kommentarer

Våra huvudnyheter

Nyhetsbild
Kultur

Oona Airola: "Jag hoppas kunna släppa en skiva nästa år"

KARLEBY Det har hänt att Oona Airola tvingats tacka nej till roller för att tiden inte räckt till. Men det är viktigt för henne att både skådespela och sjunga.

Nyhetsbild
Sport

Lilian Hellström: Andningspausen innan nästa våg av idrotter

Månadsskiftet mars–april är ett andningshål i idrottssvängen. Skridskorna och skidorna läggs så småningom på hyllan och fotbollen sparkar i gång. Det är säkra vårtecken för den som gillar sport.

Nyhetsbild
Lokalt

Den digitala skymningen oroar vetenskapsredaktör – "Vår digitala verklighet är väldigt skör"

VASA Marcus Rosenlund öppnade All Digital Week i Vasa med en föreläsning om digital skymning. Kommer vår generations historia att försvinna?

Nyhetsbild
Inrikes

Forskare föreslår höjd inkomstskatt för att få ordning på statsekonomin – "Regeringens beslut har haft förödande inverkan"

Enligt en ny utredning vid Löntagarnas forskningsinstitut är det vettigare att höja inkomstskatten än att frysa indexjusteringen för sociala förmåner då glappet i statsbudgeten ska rättas till.

Nyhetsbild
Övriga annonser

Ingo utmanad av folket

ANNONS FRÅN CHRISTOFFER INGO Christoffer Ingo, kandidat (SFP) i riksdagsvalet 2019, ville möta sina väljare på ett annorlunda sätt och efterlyste därför utmaningar av alla de slag. Hittills har han jobbat en halv dag på ett daghem, backat en 17 meters långtradare och mätt sina krafter i styrkelyft.

Mest läst senaste veckan