|

Rädda strandfrillan med hårnålar

NyhetsbildZoom
Ge din frisyr en fräsch inramning med hårnålar i olika färger. Foto: Kollage
Strandlivet i all ära, men visst är det retligt med håret som flyger med vinden och inte vill hållas på plats. Lösningen på det problemet heter hårnålar! Men göm dem inte utan låt dem synas.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

När luggen är på utväxt men fortfarande är för kort för att hållas i en hästsvans eller knut löser du det med några hårnålar i formen av vinklar. Snyggt och praktiskt!Samma problem kan du fixa med korslagda hårnålar. Enkelt men tjusigt.


En lös knut rymmer inte så enkelt iväg om du sätter fast den med några hårnålar. Här som en fin, liten triangel.


Fäst håret i sidan med hårnålar som en stjärna eller snöflinga. Mycket sött!


Det är svårt att avgöra om det ser konstnärligt ut eller som att någon hällt ut tändstickor i håret men iögonfallande är det. Men stabilt blir det och inga hårtester kan rymma.

Jag rekommenderar artikeln
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan