|

Vasas Flora och Fauna släpper album i vår

Vasas flora och fauna. Zoom
Foto: Thomas Ekström/TT/Pressfoto

Vasas flora och fauna.

Indiebandet Vasas Flora och Fauna ger ut ett nytt album. Skivan heter "Möte med skogsgardisterna" och släpps den 17 april. Den 5 mars kommer ett smakprov i form av singeln "Kajanaland".
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

I samband med skivsläppet åker trion på en liten turné och spelar i Helsingfors 23 april, Göteborg 24 april och Stockholm 25 april.

Vasas Flora och Fauna består av Mattias Björkas, Daniel Ventus och Tina Kärkinen. Bandet bildades 2012 av Björkas och Iiris Viljanen. Den senare hoppade av strax efter inspelningen av bandets kritikerrosade debutalbum "Släkt med Lotta Svärd" från 2015.

Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.
|

"Roligt med nya arbetsuppgifter" – Lars Mosander vill ta damlandslaget till EM

Förbundskapten Anna Signeul får en ny assisterande tränare i form av Lars Mosander vid sin sida. De två känner varandra sedan tidigare.
Foto: Arkiv/Linus Lindholm

Förbundskapten Anna Signeul får en ny assisterande tränare i form av Lars Mosander vid sin sida. De två känner varandra sedan tidigare.

Nya assisterande tränaren Lars Mosander har lång erfarenhet av fotboll. Tidigare har han bland annat ansvarat för scouting och analys i damlandslaget, men nu väntar en ny arbetsbeskrivning.

Mest läst senaste veckan