|

Kampanjen "Ledare för en dag" ställs in

Juha Häkkinen, Nina Ingves, Mia Brännbacka och Heidi Patronen hade gärna velat ordna kampanjen, men nu går det inte på grund av coronaläget. Zoom
Foto: Arkiv/Ida Erikson

Juha Häkkinen, Nina Ingves, Mia Brännbacka och Heidi Patronen hade gärna velat ordna kampanjen, men nu går det inte på grund av coronaläget.

Coronaläget har förvärrats i snabb takt. Kampanjen "Ledare för en dag", där österbottniska ungdomar skulle fått följa ledare under en arbetsdag, blir därför inte av.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Kampanjen var planerad till vecka 44. I ett pressmeddelande skriver Österbottens handelskammare att man gärna hade velat erbjuda ungdomarna möjligheten att få ta del av en ledares arbetsdag – även i de här avvikande tiderna.

– Men eftersom sjukdomssituationen har förvärrats betydligt prioriterar vi hälsosäkerheten och inhiberar kampanjen i år. I och med att kampanjens största behållning är samspelet mellan ungdomarna och ledarna så ser vi inte heller att ett digitalt möte erbjuder samma möjligheter som ett möte i verkliga livet.

Förhoppningen är att man ska kunna ordna kampanjen igen nästa år.

Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.
|

Volkswagens nya ID3 kan bli elbilen som slår igenom bland folket

Volkswagen ID3 är märkets första bil som byggts från början för eldrift. Här poserar den tillsammans med en betydligt äldre släkting, en VW Bubbla från 1967.
Foto: Jonas Brunnström

Volkswagen ID3 är märkets första bil som byggts från början för eldrift. Här poserar den tillsammans med en betydligt äldre släkting, en VW Bubbla från 1967.

Med en räckvidd på minst 300 kilometer och oväntat rymlig kupé kan nya ID3 bli en storsäljare. Men priset är lite för högt. Och dragkrok saknas än.

Vill du läsa hela artikeln?

Obegränsad tillgång till webbnyheter och e-tidningen.

1 månad för 1 €

Mest läst senaste veckan