Korsholm ger nu info om corona i skolor och daghem enbart via webben

Korsholm informerar om coronaexponeringar på sin webbplats. Zoom
Foto: SPT/SPT

Korsholm informerar om coronaexponeringar på sin webbplats.

Korsholms kommun ska också framöver informera om coronasmitta i skolor och daghem, men nu sker det främst på webben. Det meddelar kommunen på måndagen.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

I ett pressmeddelande säger Rurik Ahlberg, kommundirektör, att det fortfarande är viktigt att kommuninvånarna får information om coronaviruset och hur det berör skolor och daghem. 

"Men det händer också mycket annat intressant i kommunen som vi gärna ger större synlighet i till exempel sociala medier, och därför har vi valt att flytta den externa kommunikationen om exponeringarna enbart till webben", säger han i pressmeddelandet. 

Därför meddelar nu Korsholms kommun om skolor och daghem där personer utsatts för viruset samt om karantäner och distansundervisningar på adressen korsholm.fi/coronaexponeringar.

Visa fler
Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.

Mest läst senaste veckan