|

LYSSNA: Maxade premiärer när teatrarna öppnar dörrarna igen

En av höstens stora teaterpremiärer på Wasa teater: humorgruppens KAJ:s nyskrivna musikal Botnia paradise. Zoom
Foto: Jonny Huggare Smeds

En av höstens stora teaterpremiärer på Wasa teater: humorgruppens KAJ:s nyskrivna musikal Botnia paradise.

På Wasa teater bjuder KAJ på nyskriven musikal. Stadsteatern i Vasa presenterar föreställningen Katri Helena. Bägge teatrar har målsättningen klar: nu ska publiken hitta tillbaka.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Teatrarna slår upp dörrarna den här veckan och i Vasa är det en verklig premiärvecka. Vågar teatrarna nu för första gången på ett och ett halvt år andas ut, och se fram emot ett spelår med publik i teatersalongerna? 

Dagens avsnitt av nyhetspodden Bakom rubrikerna handlar om efterlängtade teaterpremiärer, den omtalade regeln om två meters avstånd och om hur teatrarna mår i efterdyningarna av stränga coronarestriktioner. Vi diskuterar också den förväntansfulla känslan av att gå på teater, minns vi fortfarande hur det känns? 

Medverkande: Vasabladets kulturchef Patrik Back och nyhetspoddens redaktör Patrick Sjöholm. 

Du hittar det senaste avsnittet på HSS Medias lyssnasajtpå Spotify och via Apple podcasts. Prenumera gärna på podden på Spotify eller Apple podcasts. Då missar du aldrig nya avsnitt!

Annons
 

Listen on Apple Podcasts
 

Visa fler
Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.

Mest läst senaste veckan