LYSSNA: I kväll kan Asters öde avgöras – Björn Nyberg ger er bakgrunden till mångmiljonprojektet

Ett nytt avsnitt av nyhetspodden Bakom rubrikerna finns tillgängligt på HSS Medias nyhetssajter. Zoom

Ett nytt avsnitt av nyhetspodden Bakom rubrikerna finns tillgängligt på HSS Medias nyhetssajter.

Ett omtalat patientdatasystems öde kan avgöras ikväll då Jyväskylä stadsfullmäktige ska säga sitt i en omdebatterad fråga. Nyhetspodden ger bakgrund och analys signerad debattredaktör Björn Nyberg.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Debatten om det nya patientdatasystemet har seglat upp som ett av de verkligt stora samtalsämnena och ämnet har en längre tid toppat listan över de mest lästa insändarna på Vasabladet.

Nyhetspodden Bakom rubrikerna (publicerat 23.9) tar en närmare titt på en komplicerad diskussion där beslutsgång, dyra kostnader och bristande kommunikation fått många att ifrågasätta det nya systemet. Prislappen för patientdatasystemet uppgår till omkring 160 miljoner euro. 

Bakom rubrikerna gästas den här gången av VBL:s och ÖT:s debattredaktör Björn Nyberg. Ett nytt avsnitt av Bakom rubrikerna hittar du på HSS Medias lyssnasajtSpotify och Apple podcasts.

 
Annons
Listen on Apple Podcasts
 

Visa fler
Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.

Mest läst senaste veckan